Wijzigingen nieuw reglement Nachtcross 2019

Elk voertuig dient aan de voorwaarden zoals in dit document gesteld te voldoen. Niet volledig voldoen aan de voorwaarden is niet rijden. Dit zijn aanvullende voorwaarden op het reglement zoals op de site van A.S.U.Z. onder standaard/kever klasse. Technische eisen deelnemend voertuig: Vanaf 2019 zal er worden afgestapt van het toerwagen reglement naar het Standaardklasse/keverklasse reglement van de A.S.U.Z.

Het nieuwe reglement is te vinden op onze pagina: https://www.thebluebirds.nl/nachtcross/reglement

Over ons

Auto Cross Club The Blue Birds is opgericht in 1980. ACC The Blue Birds is aangesloten bij de A.S.U.Z. en heeft de organisatie in handen van de autocrossen in Kessel. In de afgelopen 35 jaar is ACC The Blue Birds uitgegroeid tot een toonaangevende vereniging op het gebied van de autocross in de regio Oost-Brabant en Noord- en Midden-Limburg.