Programma Nachtcross Kessel 2019

Programma Nachtcross Kessel 2019

Aankomende zaterdag vindt weer de jaarlijkste nachtcross in Kessel plaats. De voorbereidingen zijn in volle gang om er weer een geslaagd weekend van te maken!

Zaterdag vanaf 16.00u zullen de eerste kwalificaties worden verreden. U bent natuurlijk van harte welkom aan de Keizersbaan in Kessel! Daarnaast is er ook de gelegenheid voor NK Jeugd en Juniorcup rijders om een wedstrijd te rijden tijdens de voorronden van de nachtcross. Zij kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons contactformulier. Ook leden van ACC The Blue Birds kunnen zich inschrijven voor de clubkampioenschappen die eveneens tijdens de voorronden verreden zullen worden.

Het volledige programma kunt u vinden op deze pagina of via https://www.thebluebirds.nl/nachtcross.

Over ons

Auto Cross Club The Blue Birds is opgericht in 1980. ACC The Blue Birds is aangesloten bij de A.S.U.Z. en heeft de organisatie in handen van de autocrossen in Kessel. In de afgelopen 35 jaar is ACC The Blue Birds uitgegroeid tot een toonaangevende vereniging op het gebied van de autocross in de regio Oost-Brabant en Noord- en Midden-Limburg.