Jarno Geurts ASUZ kampioen juniorklasse 2019

Jarno Geurts ASUZ kampioen juniorklasse 2019

Blue Birds jeugdlid Jarno Geurts uit Baarlo wist afgelopen zondag 22 september het juniorcup kampioenschap 2019 bij de A.S.U.Z. op zijn naam te zetten.

Na een spannende race, met heel wat hoogte- en dieptepunten wist Jarno alsnog voldoende punten te scoren om het kampioenschap binnen te slepen. De 1e manche belandde Jarno nog in de greppel, maar wist na veel sleutelwerk in de andere manches voldoende punten te behalen voor een 4e startplek in de finale. Na een slechte start wist hij alsnog op de 4e plek de finish te bereiken, wat resulteerde in voldoende punten om het juniorcup kampioenschap veilig te stellen.

ACC The Blue Birds felicieert Jarno met het behalen van dit kampioenschap! 

Op 6 oktober staat Jarno als kampioen aan de start in Neerkant.