Huisregels en aanvullend reglement rennerskwartier

Huisregels en aanvullend reglement rennerskwartier

Aanvullend reglement rennerskwartier geldend voor de Nachtcross Kessel 2022.

  • Routebeschrijving: Om de doorstroming van voertuigen op- en van het rennerskwartier goed te laten verlopen, hebben wij een aantal extra regels opgesteld:
    – Zaterdag is de aanrijroute en vertrekroute ALLEEN via de Heikampweg.
    – Zondag is de aanrijroute ALLEEN via de Heikampweg, en de vertrekroute tot 11.00 uur ALLEEN via de Keizersbaan.
  • Parkeren van auto’s en fietsen op de Keizersbaan is NIET toegestaan i.v.m. de veiligheid en het calamiteitenplan. Dat geldt uiteraard voor zaterdag EN zondag! Parkeren kan op het parkeerterrein aan de Heikampweg. Fietsers gebruiken de entree aan de keizersbaan en plaatsen de fietsen in daarvoor bestemde fietsenstalling.
  • Gelieve zo min mogelijk ruimte op het rennerskwartier in beslag te nemen. Volg de borden en de aanwijzingen van het personeel en de organisatie ten alle tijden op!
  • Probeer zo veel mogelijk rust te houden in het rennerskwartier om geluidsoverlast te beperken. Het is niet toegestaan om eigen geluidsinstallaties te gebruiken of muziek af te spelen in het rennerskwartier. Na 23.00 uur zijn geen aggregaten of andere motorgeluiden meer toegestaan!
  • Het is niet toegestaan om algemene verboden middelen, maskers, (namaak) wapens, drugs, glaswerk of andere gevaarlijke voorwerpen bij zich te hebben. Handel in en/of het gebruik van (soft en/of hard) drugs is ten strengste verboden. Ook het meenemen van eigen drank naar de feesttent is niet toegestaan. Bij overtreding wordt de politie gealarmeerd.
  • Iedere bezoeker kan bij het betreden van het evenement worden gecontroleerd door een veiligheidsmedewerker. Het volledig weigeren van de controle heeft tot gevolg dat de toegang zal worden geweigerd, zonder teruggaaf van entreegelden. De organisatie behoudt zich het recht personen te weigeren, dan wel te verwijderen van het evenemententerrein.

Wij danken jullie alvast hartelijk voor de medewerking. Laten we er samen een geweldig weekend van maken.

We wensen iedereen veel succes en plezier toe!