Paascross in Kessel gaat door!

Paascross in Kessel gaat door!

We mogen eindelijk weer! De paascross in Kessel gaat door op zondag 17 april 2022 op het vertrouwde terrein aan de Keizersbaan.

COVID-19 mededeling

COVID-19 mededeling

Door het Coronavirus en de daarbij horende regels zal van cross seizoen dit jaar niet veel overblijven, omdat er tot 1 september geen evenementen mogen worden gehouden zal onze nachtcross op 1 en 2 augustus ook komen te vervallen.

Nachtcross reglement 2020

Nachtcross reglement 2020

Het nieuwe nachtcross reglement is bekend en te downloaden via onze website: https://www.thebluebirds.nl/nachtcross/reglement.

Prettige feestdagen

Prettige feestdagen

Wij wensen iedereen prettige feestdagen en een gezond, sportief en feestelijk jubileumjaar toe. ACC The Blue Birds bestaat in 2020 maar liefst 40 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden!

Datum Nachtcross Kessel 2020

Datum Nachtcross Kessel 2020

De definitieve datum voor de Nachtcross Kessel 2020 is bekend! In het weekend van zaterdag 1 en zondag 2 augustus 2020 heten wij jullie van harte welkom op de 23e editie van dit autocross spektakel!

Over ons

Auto Cross Club The Blue Birds is opgericht in 1980. ACC The Blue Birds is aangesloten bij de A.S.U.Z. en heeft de organisatie in handen van de autocrossen in Kessel. In de afgelopen 35 jaar is ACC The Blue Birds uitgegroeid tot een toonaangevende vereniging op het gebied van de autocross in de regio Oost-Brabant en Noord- en Midden-Limburg.